top of page
MENU04.png
Yellow black.png

Op zoek naar een straffe website of webshop? Ideaal! Wij bouwen pittige websites met smaak. We leren je bedrijf of organisatie kennen en schrijven samen een straf verhaal aangepast aan jouw smaakpapillen! Onze prioriteit is bouwen waar jij van droomt!

Lees meer


Hoe brengen we je website op smaak? Visuele aantrekkelijkheid - om je te onderscheiden van de concurrentie & maatwerk - omdat jouw project uniek is. We nemen de tijd om ECHT naar je verhaal te luisteren en je bedrijf of organisatie te leren kennen. Volgens ons is dit een must om een website te kunnen bouwen die je targetgroep zal aanspreken en dus voor meer leads zal zorgen.

Lees meer

Al onze websites zijn origineel en creatief, 100% responsive, waanzinig snel, conform met de GDPR, voorzien van een cookieverklaring, een dagelijkse back-up, een straffe SEO (d.w.z. dat je website hoog zal ranken op Google en andere zoekmachines), een SSL-certificaat, afbeeldingsoptimalisatie en nog veel meer! We durven alles aan. Geen vraag of verzoek is te gek.

Check ons portfolio


Hoe gaan we te werk? Supercool dat je al zoveel gelezen hebt en tot hier bent geraakt :). Samenwerken met ons gebeurt telkens in 6 stappen. De eerste drie stappen zijn steeds gratis en geheel vrijblijvend! 

Hoe zal onze samenwerking verlopen?

Lokaal

Het liefst ontwerpen we websites voor lokale ondernemers en bedrijven uit Dendermonde en de rest van Oost-Vlaanderen. Uiteraard bouwen we ook websites voor mensen die elders wonen. :)

bottom of page